Mooi soos ’n beminde

‘Karakter word van binne af gevorm. Die Here se roete van verandering gebeur nooit andersom nie. God se lig skyn eerstens in my hart en vloei oor my verhoudings en dade. Terwyl talente my net vir ‘n bepaalde tyd in my lewe help, dra ‘n Godgevormde karakter my enduit. Die groei van ‘n heilige karakter vra toewyding en tyd. ‘n Diepgewortelde karakter in God gebeur nie oornag nie. Stilweg, maar aanhoudend, vorm en skaaf God my. Agter die skerms, maar sonder ophou, beitel Hy my tot sy eer.’ Stephan Joubert

Artikels

Stille wanorde

Lééf gesond Stille wanorde Deur Christine Ferreira | Foto Hanneri de Wet Meer as 4 miljoen vroue in die wêreld ly aan volwasse aandagtekort-hiperaktiwiteitsversteuring (ADHD), sonder dat hulle dit weet.   [...]

Dubbeld so mooi

Lééf mooi Dubbeld so mooi Deur Christine Ferreira Clarins se nuwe Double Serum [Hydric + Lipidic System] bevat nie minder nie as 20 aktiewe plant-ekstrake om veroudering teen te werk. [...]

Mooi vat

Lééf mooi Mooi vat Deur Christine Ferreira | Foto Hanneri de Wet Jou hande praat hul eie taal en goed versorgde naels spreek boekdele. Tog word dié deel van jou lyf [...]