Hartskos 2017-12-01T14:52:21+00:00

Hartskos

Bak, beter, beste!

Hartskos Bak, beter, beste!  Deur Christine Ferreira | Foto’s Toby Murphy Zola Nene se jongste kookboek, Simply Zola The Journey Continues, is ‘n fees vir die oog en tafel. Ons het haar leer ken op SABC3 se Expresso Morning Show waar Zola soggens ‘n insetsel gelewer het vanaf 2010 tot 2017. Zola het aan die Institute of Culinary Arts in Stellenbosch studeer, waarna sy as die spysenieringsbestuurder van ‘n groot spysenieringsmaatskappy aangestel is. Haar eerste kookboek Simply Delicious is deur die [...]

Van die plaas na die tafel

Hartskos Van die plaas na die tafel Deur Christine Ferreira | Foto’s Myburgh du Plessis, Berna Coetzee & Neville Lockhart  In Landbouweekblad se Boerekos van die plaas na die tafel wys kosredakteur, Arina du Plessis, hoe om smullekker hedendaagse boerekos en tradisionele treffers te maak. “Kos is ‘n lekkerte, maar dis ook ‘n noodsaaklikheid – sonder kos kan ons nie lewe nie. En kos se oorsprong is en sal altyd die landbou wees. Dit is danksy boere en plaaswerkers [...]