Fliek & musiek

Hier is van die jongste CD aanbiedinge op die mark vir lekker kyk en luister!

The Way Home Paul & Hannah Mc Clure (CD)

Paul en Hannah McClure het saam begin musiek skryf op 16 en as deel van hulle North Carolina-jeuglofsanggroep. Vandag woon hulle in California saam met hulle twee kinders en bring nou hulle debuut-album The Way Home. Hierdie opgewekte album vertel die verhaal hoe hulle altyd hul pad terugvind “huis” toe, al voel dit soms asof die lewe se padkaart hulle soms in die steek laat. Hulle deel die vreugde wat hulle ervaar het op hulle pad en die invloed van mense wat hulle ontmoet het. Deur die jare het hulle ontdek dat “tuis” nie noodwendig ’n plek is of ’n spesifieke adres is nie – dit is iets wat jy binne jouself kan vind, ’n intieme plek waar jou en jou familie se verhouding saam met God groei. Hierdie is dus ’n kragtige album met baie betekenis. Bestel jou kopie by https://www.cumbooks.co.za/the-way-home-cd

Rain Planetshakers (CD)

Die internasionaal-erkende groep Planetshakers se nuwe album Rain is ’n lewendige opname van hulle optredes by die Planetshakers konferensies in Manilla, Filippyne en Melbourne, Australië. Die CD spog met 12 snitte en is ’n perfekte kombinasie van hulle herkenbare lofsangliedere in hulle spesifieke lewendige styl. Bestel jou kopie by https://www.cumbooks.co.za/rain-cd

Top 25 Praise Songs Instrumental – What a Beautiful Name (CD)

Maranatha! Music het weer ’n nuwe een-van-’n-soort lofsang CD nuut op die rak – Top 25 Praise Songs Instrumental – What a Beautiful Name. Ontspan en geniet instrumentele weergawes van bekende lofsangliedere wat vandag in kerke regoor die wêreld gesing word. Bestel jou kopie by https://www.cumbooks.co.za/top-25-praise-songs-instrumental-what-a-beautiful-name-cd

The Greatest Gift: A Christmas Collection Dany Gokey (CD)

Die gewilde sanger, bekend vir sy deelname aan die agtste seisoen van American Idol, se nuutste Kersfees album The Greatest Hits: A Christmas Collection is ’n wonderlike kombinasie van klasieke Kersfeesliedere en ’n paar oorspronklike snitte. Hierdie album is dus ’n moet vir enige Kersfees-versameling. Bekende liedjies wat op die album vasgevang is sluit in Come Let Us Adore Him, Angels We Have Heard on High en beide ’n Engelse en Spaanse weergawe van Silent Night. Dan is daar drie splinternuwe liedjies geskryf deur Gokey self. Hierdie nuwe snitte vorm ook deel van sy Kersfeestoer saam met Natalie Grant. Bestel jou kopie by https://www.cumbooks.co.za/the-greatest-gift-a-christmas-collection-cd

2019-10-31T19:46:06+00:00