Fliek & musiek

Hier is van die jongste DVD en CD aanbiedinge op die mark vir lekker kyk en luister!

A Million Lights Michael W. Smith 

Hierdie album, deur een van die mees gewilde kunstenaars van ons tyd, is Michael W. Smith se antwoord op dit wat besig is om in die wêreld af te speel, naamlik verdeeldheid onder mense en die impak van afbrekende kommentaar op sosiale media. Met A Million Lights gebruik hy die geleentheid om aan die wêreld te vertel van God se wonderlike en onvoorwaardelike liefde vir elkeen van ons. Bestel jou CD by https://www.cumbooks.co.za/a-million-lights-cd

I can only imagine The very best of MercyMe (CD)

I Can Only Imagine word beskou as een van dié gewildste en kragtigste liedere in die geskiedenis van gospelmusiek. Soveel so dat dit selfs tot die maak van ’n film gelei het. Hierdie CD is ’n samestelling van MercyMe se gewildste snitte soos Word of God Speak, God with us, Flawless en Greater en bevat ook die oorspronklike weergawe van I Can Only Imagine, asook ’n spesiale weergawe van die lied wat spesiaal vir die film opgeneem is, genaamd Re:Imagine.

Bestel jou CD by https://www.cumbooks.co.za/i-can-only-imagine-the-very-best-of-mercyme-cd

Easter Journey 

Easter Journey spog met 14 snitte wat die sentrale gebeurtenis van ons Christelike geloof, naamlik Paasfees, herdenk. Die liedere word uitgevoer deur bekendes soos Kari Jobe, Chris Tomlin, Crowder, Passion en nog vele meer. Daar is ook snitte deur gewilde nuwelinge soos Carrollton en Cody Carnes. Bestel jou CD by https://www.cumbooks.co.za/easter-journey-cd

Glorious Day Hymns of Faith Casting Crowns

In hierdie album word tydlose en geliefde gesange soos Nothing But The Blood, Blessed Redeemer en Tis So Sweet To Trust in Jesus deur dié gewilde groep in hul unieke styl uitgevoer. Met Glorious Day: Hymns of Faith, neem Casting Crowns bekende melodieë en vermeng dit in hul kenmerkende sang en styl om nuwe lewe in hierdie klassieke liedere te blaas. Dié album beloof om die harte van elkeen wat daarna luister aan te gryp. Bestel jou CD by https://www.cumbooks.co.za/glorious-day-hymns-of-faith-cd

Surrounded Michael W. Smith 

Surrounded is Michael W. Smith se eerste lewendige aanbiddingsalbum na bykans ’n dekade. God wil hê dat ons Hom aanbid. Hy is egter nie besorg oor die styl of manier waarop ons dit doen nie. Hy nooi ons om tot Hom te nader, nes ons is. Michael sê hy beleef elke dag hoe God deur Sy kerk mense bymekaar bring … “om een stem en een hart te wees. Elke nasie, elke stam en elke taal. Elke sosiale klas en elke denominasie. Kom ons juig almal saam! Oor wat Hy gedoen het, wat Hy besig is om te doen en dit wat Hy nog gaan doen.” Dié album herinner ons dat ons omring is deur God se liefde en dat Hy oral is. Bestel jou CD by https://www.cumbooks.co.za/surrounded-cd

2018-02-28T22:01:44+00:00